U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

Paardentram

  • 18 personen
  • Lage opstap
  • Opstapbalkon

Hoopt u op een zonovergoten dag voor uw feest, maar vreest u dat de weergoden er anders over beslissen? Met de paardentram kiest u voor veilig. Bij regenweer komt u droog aan op uw bestemming, en ook bij zonnig weer mag u er overtuigd van zijn dat de paardentram een goede keuze is. Dankzij de kleine luikjes boven elk raam die open kunnen bij goed weer, is er meer dan genoeg verluchting tijdens de ganse tocht.

Een lage opstap en een opstapbalkon zorgen ervoor dat ook personen met een verminderde mobiliteit toch nog zonder moeite met de ganse groep mee kunnen. Uw speciale dag kan tot slot nog vastgelegd worden met prachtige foto’s van de feestvierders achterop het opstapbalkon.

De paardentram is niet alleen passagiersvriendelijk aan de buitenkant. Ook binnen in de paardentram werd er alles aan gedaan om de belevenis zo comfortabel mogelijk te maken en werd alles tot in de kleinste details uitgewerkt. De houten afwerking, de laminaatvloer en de luxueuze beklede zitbanken maken het geheel compleet.